Društvo BRODOKOMERC NOVA d.o.o. obrađuje osobne podatke štiteći pritom sigurnost osobnih podataka od neovlaštene ili nezakonite obrade te primjenjujući tehničke, sigurnosne i organizacijske mjere zaštite. Kao voditelj obrade osobnih podataka BRODOKOMERC NOVA d.o.o. u svom poslovanju od 25. svibnja 2018. godine primjenjuje Opću uredbu o zaštiti podataka te Zakon o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka.

Opća uredba o zaštiti podataka osigurava zaštitu prava i temeljnih sloboda pojedinaca u vezi s obradom njihovih osobnih podataka te se izravno primjenjuje u svim državama članicama Europske unije. Na taj način se Općom uredbom osigurava ujednačeno i jednoobrazno postupanje u odnosu na zaštitu osobnih podataka u svim državama članicama Europske unije. Obrada osobnih podataka temelji se na načelima zakonitosti, poštenosti, transparentnosti, ograničavanju svrhe, smanjenju količine podataka, točnosti, ograničenju pohrane te cjelovitosti i povjerljivosti podataka.  

O zaštiti Vaših osobnih podataka u društvu BRODOKOMERC NOVA d.o.o. te o Vašim pravima možete saznati više na sljedećim poveznicama:

 

 

Za dodatne informacije možete poslati upit na adresu elektroničke pošte službenika za zaštitu podataka: sluzbenik.zop@brodokomerc.hr